Jump to content


Photo

Images not displaying


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 AndyBell

AndyBell
  • Members
  • 2 posts

Posted 27 April 2021 - 12:47 AM

I'm using C++ Builder 2007, NexusDB 3

 

I have a table with a Blob column holding small JPEGS

 

I have connected it to NextDBGrid6 and changed the column type to a TNxDBGraphicColumn6 and the FieldName is set to the Table's blob graphic field.

 

The grid shows the text and boolean fields from the database table correctly, but it shows nothing in the graphics column.

 

I think I have set all the properties correctly, but this is day 1 with the grid :-)

 

Andy



#2 Boki (Berg)

Boki (Berg)

    Boki (Berg)

  • Forum Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 7,986 posts
  • Gender:Male

Posted 27 April 2021 - 03:24 PM

Hello Andy,

 

I will need to test it with Nexus DB and see what can be the issue. It may take few days.

 

One thing that sometimes helps is adding Jpeg unit into uses section of the unit where grid is placed. It is worth trying it out.


boki@bergsoft.net | LinkedIn Profile
--
BergSoft Home Page: www.bergsoft.net
Members Section: bms.bergsoft.net
Articles and Tutorials: dn.bergsoft.net (Developers Network)
--
BergSoft Facebook page
--
Send us applications made with our components and we will submit them on: www.bergsoft.net/apps.htm. Link to this page will be also set on home page too.

#3 AndyBell

AndyBell
  • Members
  • 2 posts

Posted 28 April 2021 - 02:08 AM

Thanks

 

I tried adding the unit by including the <jpeg.hpp> header, but it did not fix it...

 

Andy






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users